ABLOY® OPTIMA

optimaesiteABLOY®OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen asunnon avaimeen (ABLOY® SENTO) on yhdistetty sähköinen tunnisteosa (ABLOY®OPTIMA). Etäluettavalla tunnisteella asukas pääsee kulkemaan taloyhtiön ulko-ovista ja yhteisten tilojen ovista. Ratkaisu helpottaa taloyhtiön avainten hallintaa, sillä avaimen kadotessa yhteisten tilojen ovet avaava etätunniste saadaan poistettua käytöstä elektronisesti ja uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan asukkaan oveen. Samalla ilkivallan ja väärinkäytösten riskit pienevät, kun yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin.

Ratkaisua on mahdollista hyödyntää esimerkiksi kerrostalossa, jossa yhteisten tilojen ovissa ja ulko-ovissa käytetään ABLOY OPTIMA -järjestelmää ja asuntojen ovissa mekaanista lukitusta - ABLOY SENTO -avainjärjestelmää.

optima

Ratkaisun hyödyt:

  • Taloudellinen ratkaisu ja edullinen ylläpito 
  • Etätunnisteella toimivat yhteiset tilat saadaan kulunvalvonnan piiriin, jolloin mahdolliset häiriöt vähenevät 
  • Asukkaan avaimen kadotessa yhteisten tilojen etätunniste saadaan poistettua käytöstä nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti. Uudelleensarjoitus tarvitsee tehdä ainoastaan kadonneen avaimen haltijan asuntoon. 
  • Avainten hallinta helpottuu ja yhteisten tilojen mekaaninen sarjoitus yksinkertaistuu 
  • Järjestelmä sopii myös jälkimarkkinoille, kun jo olemassa oleva mekaaninen järjestelmä halutaan päivittää kulunvalvonnan piiriin

optimaovi