iLOQ

 

Digitaalinen lukitus. Ei paristoja. Ei huolia.

Suomalainen iLOQ on maailman ensimmäinen ja ainoa elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Avaimet ja lukot toimivat siksi ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. Vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä.

Tuoteperhe kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.

iLOQ S10 -järjestelmää voit hallinnoida internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä käden käänteessä. Lukkosylinterin uudelleensarjoitus tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voit myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

 

Avain

Paristoton avain, jonka pääsyoikeuksia voidaan joustavasti muuttaa. Kadonneet avaimet saadaan eliminoitua helposti ja nopeasti. Varmatoiminen ja huoltovapaa avain kestää kovaa kulutusta, vettä, pakkasta ja pudottelua.

Sylinterit

Hienostunutta mekaniikkaa, elektroniikkaa ja viimeisintä ohjemistotekniikkaa pienessä paketissa. Sylintereitä ja asennustarvikkeita kaikentyyppisiin oviin, sekä sisä- että ulkokäyttöön. Liittimellä varustettuihin sylintereihin voidaan yhdistää kellopiiri tai ne voidaan kaapeloida täysin etähallittaviksi.

 

 

Esite
s10kansi

Lähde: www.iloq.com/fi