ABLOY® PULSE

LUKITUKSEN UUSI AIKAKAUSI – ABLOY PULSE -LUKITUS- JA KULUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossapulse_lukitus
turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

PULSE tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Se on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

PULSE_AVAIN
KOKONAISVALTAISTA KULUNHALLINTAA

Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti mistä vain, milloin vain. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä.

 

KESTÄVÄ LUKITUSVAIHTOEHTO, JOKA TURVAA MYÖS YMPÄRISTÖÄ

PULSE tuottaa itse oman energiansa ekologisesti ilman päästöjä tai kuluja - avaimen työntöliike tuottaa lukon ja avaimen tarvitseman energian. Avainten ja lukkojen uudelleenkäytettävyys myös vähentää jätettä.

ABLOY PULSE -esite

Esite, klikkaa kuvaa.

 

Lähde ja lisätietoja: https://pulse.abloy.fi/fi/abloy/pulse/