Rikosilmoitinjärjestelmät

3.jpeg

 

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymismenettelyn mukainen rikosilmoitinliike. Meiltä saat erilaiset hälytysjärjestelmät, murtohälyttimet ja turvajärjestelmät. Palveluihimme kuuluu järjestelmän suunnittelu asennus ja huolto. Jokainen hälytysjärjestelmä suunnitellaan erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

1

Rikosilmoitinjärjestelmän tehtävät 

Luvatonta tunkeutumista ja liikkumista kiinteistöön tai piha-alueille valvotaan rikosilmoitinjärjestelmän avulla. Mahdollisessa rikostilanteessa aiheutunut hälytys siirretään aina pikaisesti eteenpäin, jolloin kiinteistön omistaja ja/tai vartiointiliike saa tiedon tapahtuneesta mahdollisimman pian, ja vastatoimet voidaan käynnistää nopeasti. Rikosilmoitinjärjestelmän toiminnalliselle tehokkuudelle ja varmuudelle asetettavat vaatimukset määräytyvät kohteen riskialttiuden ja omaisuuden perusteella.

 

Mikäli olet epävarma rikosilmoitinjärjestelmäsi sopivuudesta kiinteistöösi tai sinulla ei ole järjestelmää lainkaan, ota yhteyttä liikkeeseemme!
Voit myös pyytää tarjouksen Arto Koposelta (etunimi.sukunimi@hyvinkaanturvalukko.fi). Tarjouspyyntöön on hyvä laittaa mukaan kiinteistön pohjakuvat.

 

 23