UUTUUS! Yale Linus älylukko

Tee ovestasi älykäs. Yale Linus® -älylukolla.

yalelinus_puuovi

Yale Linus® -älylukon ansiosta avaimesi löytyvät nyt älypuhelimestasi tai Apple Watch -kellostasi. Astut vain ovesi lähelle – ja ovesi avautuvat.

Tee ovestasi älykkäämpi avaimettomalla lukolla, joka on suunniteltu helpottamaan ja turvaamaan elämääsi. Yale Linus® on turvallinen älylukko, joka antaa sinulle mahdollisuuden avata ja lukita ovesi missä tahansa oletkin. Käytä avaimetonta kulkua, näe kuka avasi lukkosi, jaa mobiiliavaimia vieraillesi ja tarkista, onko ovesi auki vai kiinni.

Uusi, älykkäämpi ratkaisu

Kaikki tämä onnistuu Yale Access -sovelluksen avulla. Kun olet muodostanut yhteyden sovellukseen, voit suojata, valvoa ja hallita pääsyä kotiisi puhelimesi kautta mistä päin maailmaa tahansa *.

Yale Linus® -älylukko tarjoaa sinulle mielenrauhaa turvaamalla kotisi 180 vuoden ammattitaidolla.

*Vaatii toimiakseen Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen

Avaa ja lukitse ovesi automaattisesti menojesi mukaan

Kun lähdet kotoa, automaattinen lukitustoiminto lukitsee ovesi, kun suljet sen. Ja kun palatessasi lähestyt oveasi, lukko myös aukeaa automaattisesti asettamasi aluerajauksen avulla.

Muistatko varmasti lukita ovesi aamuisin? Eihän kenelläkään ole sellaiseen aikaa. Mutta jos haluat tuplatarkistaa asian myöhemmin, voit aina nähdä lukituksen tilan Yale Access -sovelluksesta.

Lisätietoja

 

yale_linus