Varautuminen koronavirukseen

Yrityksemme varautuminen koronavirukseen

Koronavirusepidemian myötä olemme yrityksessämme ryhtyneet toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valmiuslain myötä tämä on entistäkin tärkeämpää.

Pyrimme turvaamaan häiriöttömän palveluntuotannon myös tässä uudessa poikkeuksellisessa tilanteessa ja henkilöstömme ja asiakkaittemme terveys ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tässä tiedotteessa kerromme toimenpiteistämme, jotka teidän on asiakkaanamme hyvä tietää.

Myymälämme pidetään auki ma-to klo 8.00-17.00 ja pe klo 8.00-16.00. 

Tilaukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Toivomme, ettei myymälään tulla sairaana viruksen leviämisen estämiseksi.

Emme lähetä asentajiamme kohteisiin, joissa on flunssaoireisia tai altistuneita henkilöitä. Ilmoitathan meille, mikäli asennuskohteessa on tällainen henkilö, voimme siirtää asennusaikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme koronavirukselta suojautumiseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen.

Olemme antaneet tarkemmat ohjeistukset asentajillemme, kun he työskentelevät asiakkaiden tiloissa. Täsmennämme ja täydennämme ohjeistusta sitä mukaa, kun saamme lisätietoa tilanteesta.

Henkilöstömme tekee etätöitä työtehtävien sallimissa puitteissa.

Suosimme etätapaamisia asiakkaittemme kanssa, mikäli se on mahdollista.
Pyrimme varautumaan mahdollisimman hyvin siihen tilanteeseen, että palvelumme voivat ruuhkautua joko henkilökuntamme mahdollisista karanteeneista tai sairastumisista johtuen tai saman kohdatessa asiakkaamme.

Koronavirusepidemia on ylivoimainen este

Laajamittainen epidemia tai sen sivuvaikutukset ovat yleisten sopimusehtojemme TYTT11 mukainen ylivoimainen este. Pyrimme kuitenkin kaikin mahdollisin keinoin ennaltaehkäisemään koronaviruksen vaikutukset toimintaamme. Ilmoitamme teille viipymättä, jos palveluntuotannossamme on viiveitä tai aikataulut vaarantuvat.

 

coronavirus