ABLOY® SENTO

ABLOY® SENTO on aikaa ja kulutusta kestävä avainjärjestelmä kotisi ja vapaa-ajan asuntosi kaikkiin lukitustarpeisiin.

ABLOY® SENTO on rakenteeltaan ja raaka-aineiltaan erittäin kestävä ja sen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota käyttömukavuuteen. Symmetrisen avaimen luontevan ja täsmällisen käyttötuntuman salaisuus on uudessa AWS-toimintamekanismissa (Anti-wear-systemTM). Abloy Oy:n rekisteröimä AWS-mekanismi perustuu sylinterissä eli avainpesässä olevaan toimintoon, joka takaa pitkän käyttöiän ja täsmällisen käyttötuntuman. ABLOY® SENTO -järjestelmän patentti on voimassa 2026 asti. Mallisuoja on voimassa vuoteen 2034.

ABLOY® SENTO on tarkoitettu jokaisen suomalaisen käyttöön, niin kotiin kuin toimistoihin.

ABLOY® SENTO LISÄAVAIMET JA SARJOITUKSET

Yksittäislukituksessa (esim. omakotitalot) lisäavaimien tilaamiseen tarvitaan aina ABLOY® SENTO avainkortti sekä olemassa oleva avain. Avainkortissa on oltava tilaajan allekirjoitus ja tilaajan on todistettava henkilöllisyytensä. Avaimet luovutetaan ainoastaan tilaajalle, tai hänen kirjallisesti valtuuttamalleen henkilölle.

Sarjalukostoissa (esim. taloyhtiöt) lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina lukoston mukana saadut ABLOY® SENTO-lukostotunnisteet. Käytännössä asukas tai vuokralainen tekee tilaukset isännöitsijän tai muun lukoston vastuuhenkilön kautta. Vastuuhenkilö tilaa avaimet tai sarjanmuutokset ABLOY® -valtuutetusta lukkoliikkeestä.

Korkean avainturvallisuuden takaa patentoitu järjestelmä ja Abloy Oy:n toimintatapa. Avainten toimitus on paitsi turvallista, myös joustavaa ja nopeaa.