iLOQ

iLOQ_S5_Outside_4.jpeg

iLOQ S5 - paristoton ratkaisu

 

Muiden iLOQin digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien tapaan uusi iLOQ S5 ei tarvitse toimiakseen paristoja tai kaapeleita. Kulkuoikeuksien varmistamiseen ja lukon avaamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Mitä enemmän avaimia ja lukkoja kiinteistössä on, sitä enemmän kustannukset pienenevät. Suurissa lukitusjärjestelmissä on mahdollista säästää miljoonia euroja järjestelmän elinkaaren aikaisissa hankinta- ja huoltokustannuksissa. iLOQin omavoimaiset ratkaisut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja suunniteltu kestämään. Pelkästään vuonna 2019 ne säästävät 27 000 kg paristojätettä ja 7 000 kg metallijätettä verrattuna muihin lukitusratkaisuihin.

 

kimi_raikkonen

 

AVAIN iloq_s5_avain

Paristoton digitaalinen avain.

Kaikki avaimet ovat mekaanisesti identtisiä. Pääsyoikeudet ohjelmoidaan avaimeen ja niitä voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Avaimen kopiointisuojaus ei perustu patentin voimassaoloaikaan vaan vahvaan elektroniseen salaukseen. Avain toimii D2D-verkon tiedonvälittäjänä.

Yksilöllinen AES-256 salattu monitoiminen siruprosessori, joka mahdollistaa 1-wire ja RFID-toiminnot.

 

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa iLOQ S5:lla

Kuten muissakin iLOQin ratkaisuissa, pääsyoikeuksia voi luoda, muokata ja poistaa helposti ja turvallisesti etäyhteydellä pilvipohjaisen iLOQ Manager -ohjelmiston avulla. Muista ratkaisuista digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä eroaa kuitenkin siinä, että se mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Aina ennen lukituksen avaamista järjestelmän tuotteet jakavat tietoa esimerkiksi pääsyoikeuksista, käyttötiedoista, aikarajoituksista ja avainten estolistoista. Oviin ei kuitenkaan tarvitse asentaa kaapeleita tai paristoja.

 

Etäpääsynhallinta

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että lukitusjärjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. iLOQ Online voidaan ottaa käyttöön vaivattomasti yksittäiseen oveen tai johdotettuna usean oven ratkaisuna. Järjestelmään on mahdollista liittää myös etähallittavia lukkosylintereitä, lukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia.

 

iLOQ S5 integroituu monipuolisesti eri järjestelmien kanssa

iLOQ S5:n standardi avoin ohjelmointirajapinta mahdollistaa integraation uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilötietokantojen kanssa. Tällä on monia hyödyllisiä käyttökohteita. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi päivittää tiloissa olevien kosketusnäyttöjen avulla tai mobiilisovelluksilla ja jakaa iLOQ S5 -avaimelle.

 

Uusi iLOQ 5-Series – joustava pääsynhallintaratkaisu

Digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä on osa muokattavaa ja joustavaa iLOQ 5-Series
-tuoteperhettä. Asiakkaat voivat käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Yhdessä järjestelmässä voidaan käyttää monia eri tunnisteita, kuten digitaalisia iLOQ S5 -avaimia, iLOQ S50 -avain fobeja, RFID-tunnisteita, NFC-ominaisuudella varustettua puhelinta ja PIN-koodeja. iLOQ 5 -Series skaalautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi se soveltuu yhtä hyvin yksittäisiin rakennuksiin kuin kymmenistä kiinteistöistä koostuviin kokonaisuuksiin, joissa on tuhansia lukkoja.

https://www.iloq.com/fi/teknologiat/digitaalinen-iloq-s5-paasynhallintajarjestelma/

 

kimi_raikkonen_iloq

 

 

iLOQ S50 - Mullistamme pääsynhallinnan


Kestävyys. Tehokkuus. iLOQ S50 on maailman ensimmäinen ja ainoa NFC-pohjainen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta.

iLOQ S50 on turvallinen ja täysin digitaalinen pääsynhallinnan ratkaisu, joka säästää resursseja ja tehostaa hallintaa. Tuote on suunnattu esimerkiksi sähköntuotanto- ja jakeluyhtiöille, puhelinverkkopalveluille, palvelinkeskuksille, vedenkäsittelylaitoksille, kiinteistöpalveluille ja kuljetuspalveluille.

 

Hyödyt

iLOQ S50 on ainutlaatuinen tuote. Se hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimesta. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella.

 

Päivittäisen toiminnan sujuvuus

Nyky-yhteiskunta on vahvasti riippuvainen luotettavasti toimivasta infrastruktuurista. iLOQ yhdistää tietoturvan ja tehokkaan etäpääsynhallinnan yhdeksi ratkaisuksi, joka yksinkertaistaa toimintoja sekä alentaa mekaanisiin lukkoihin ja pattereilla toimiviin sähkölukkoihin liittyviä kustannuksia. Useiden toimipaikkojen ja työntekijöiden hallinta on aiempaa helpompaa.

 

Rajattomasti lukkoja

Teknisen infrastruktuurin alalla toimivat yritykset hallinnoivat tyypillisesti useita laitoksia, joissa on suuri määrä erilaisia lukkoja. Perinteisesti tämä on tarkoittanut sitä, että kierrossa on jatkuvasti valtava määrä avaimia. iLOQ S50 -ratkaisussa avaimena toimii älypuhelin. Lukkojen käyttöoikeuksien jakaminen ja hallinta sujuu helposti yhdellä turvallisella pilvipohjaisella ohjelmistolla.

 

Turvallisuus

iLOQ S50 -ratkaisu poistaa fyysisiin avaimiin liittyvät turvallisuusriskit. iLOQ S50:ssä oikeuksia voidaan antaa ennalta määritetyksi ajaksi. Käyttöoikeudet voidaan myöntää tai evätä hetkessä, minkä lisäksi ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaiset seurantaraportit. Näin käyttäjän on helppo seurata, kenellä on kulkuoikeus mihinkin tiloihin. Turvallisuuden tehostamiseksi hallintaohjelmiston ja palvelimen välinen arkaluontoinen tietoliikenne on salattua.

Säästöjä koko elinkaaren ajan
iLOQ S50 on suunniteltu säästämään asiakkaiden arvokasta aikaa ja resursseja. Alentamalla kadonneisiin avaimiin, lukkojen ja paristojen vaihtoon sekä tukkeutuneisiin avaimenreikiin liittyviä kustannuksia ratkaisu auttaa organisaatioita keskittämään resurssinsa ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Logistiikan kehittäminen ja toimipaikkojen hallintaan liittyvän tarpeettoman matkustuksen väheneminen tuovat merkittäviä säästöjä tuotteen koko elinkaaren aikana.

https://www.iloq.com/fi/teknologiat/paasynhallintajarjestelma-iloq-s50/

 

Lähde www.iloq.com