ABLOY® PROTEC2 / PROTEC2 CLIQ

PROTEC2_kuvitus3_illustration3.jpeg

ABLOY PROTEC2

 

ABLOY PROTEC2 on kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa. Sarjoitusmahdollisuudet ovat ylivertaiset. Avainjärjestelmän patentti on voimassa vuoteen 2030 saakka.

Abloy Protec2 -järjestelmää voidaan laajentaa CLIQ-ominaisuuksilla, jolloin tietyt tai kaikki tuotteet ovat elektromekaanisia. Järjestelmä kerää aikasidottua kulkurekisteritietoa sekä avaimeen että avainpesään. 

 

ABLOY PROTEC2 CLIQ

 

ABLOY PROTEC2 CLIQ on mekaniikkaan ja elektroniseen tunnistukseen perustuva kulunhallintajärjestelmä. Sen kaksinkertainen merkitsee kaksinkertaista varmistusta.

Korkeatasoisen turvallisuusratkaisun on oltava yksinkertainen, helppokäyttöinen sekä joustavasti laajennettavissa. Siksi useimmiten ei ole käytännöllistä pitää yllä erillistä elektronista järjestelmää kulunhallintaa varten ja mekaanista järjestelmää lukitusta varten.

ABLOY PROTEC2 CLIQ yhdistää molemmat teknologiat samaan järjestelmään. Patentoitu PROTEC2-avainjärjestelmä huolehtii mekaanisesta turvallisuudesta ja elektroninen CLIQ-teknologia helpottaa avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin hallintaa.

 

Lisätietoja ABLOY PROTEC2 CLIQ -ratkaisusta TÄSTÄ.

 

protec2_cliq_uusi_avain