ABLOY® PULSE

37491483701_5d42052044_o.jpeg

LUKITUKSEN UUSI AIKAKAUSI 

 

ABLOY PULSE -LUKITUS- JA KULUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

ABLOY PULSE on ainutlaatuinen lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa pulse
turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta ja huippuluokan digitaalinen salausteknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

PULSE tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen ainutlaatuisesti viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. Se on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

PULSE-lukitusjärjestelmän avulla voit tuntea olosi turvatuksi ja keskittyä asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

 

HUOLETON KÄYTTÖKOKEMUS

PULSE on varmatoiminen sekä helppokäyttöinen ja takaa sujuvan liikkumisen kohteessa. Avaimen työntöliike tuottaa tarvittavan energian avaimelle ja lukolle, joten paristoista ei tarvitse kantaa huolta. Symmetrisen muotoilun ansiosta avain toimii lukossa kummin päin tahansa ja LED-indikaatio ilmoittaa kulkuoikeuden.

PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon lukkoon, varastojen riippulukkoihin sekä vaikkapa roskakatoksen lukkoon.

pulse_avain

KOKONAISVALTAISTA KULUNHALLINTAA

Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti mistä vain, milloin vain. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä.

 

KOHTEISIIN, JOISSA KÄYTTÄJÄMÄÄRÄT OVAT SUURIA JA ASUKKAAT VAIHTUVAT TIHEÄÄN

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt

 

KESTÄVÄ LUKITUSVAIHTOEHTO, JOKA TURVAA MYÖS YMPÄRISTÖÄ

PULSE tuottaa itse oman energiansa ekologisesti ilman päästöjä tai kuluja - avaimen työntöliike tuottaa lukon ja avaimen tarvitseman energian. Avainten ja lukkojen uudelleenkäytettävyys myös vähentää jätettä.

pulse_ympäristö

 

Lähde ja lisätietoja: www.abloy.fi