Riippulukot

All-padlocks.jpeg

riippulukot_kansi
ABLOY riippulukot ovat testatusti erittäin lujia. Riippulukot soveltuvatkin useiden erilaisten kohteiden lukitsemiseen. Riippulukot voidaan sarjoittaa samalle avaimelle esim. ulko-ovien ja kalusteiden lukkojen kanssa, kun kohteessa on käytössä ABLOY avainjärjestelmä.


 

Super Weather Proof

swp

 

Super Weather Proof ja Super Weather Proof CLIQ -lisäominaisuudet ovat saatavilla eri vahvuusluokkiin, lukuunottamatta kevyintä luokkaa 1. 

 

ABLOY SUPER WEATHER PROOF (SWP)SWP

Asiakkailta saadun palautteen pohjalta kehitetty mallisto on suunniteltu kohteisiin, joissa riippulukot altistuvat äärimmäiselle lialle, kosteudelle sekä kylmyydelle, ja perinteiset ratkaisut eivät riitä. Vastauksena haasteeseen swp-riippulukoista on tehty äärimmäisen tiivisrakenteisia. Avainkanavaan asennetun kannen ja muiden kriittisiä kohtia suojaavien innovaatioiden avulla on päästy lopputulokseen, joka täyttää IP68-luokan vaatimukset pölynkestävyydestä sekä lukon upottamisesta veteen yli metrin syvyyteen.

 

swp_kansiIP68 – täydellinen pölytiiviys, kestää pysyvän upotuksen veteen

IP-luokitus kertoo laitteen suojauksen ulkoisia haittoja, kuten pölyä ja vettä vastaan. Merkintä koostuu kirjaimista IP (International Protection) sekä kahdesta numerosta. Ensimmäinen numero kertoo laitteen suojauksen vieraita esineitä ja pölyä vastaan, toinen numero taas suojauksen vettä ja kosteutta vastaan. ABLOY® SUPER WEATHER PROOF -riippulukoille myönnetty IP68 on luokituksen korkein tiiveystaso.