YALE DOORMAN

Nettisivu_banneri_kuva_1800x450px.jpeg

Unohda huoli avaimista

yale_logo

 

UUTUUS - YALE DOORMAN L3

Unohda huoli avaimista! Avaimeton Yale Doorman L3 -älylukko on taattua ABLOY-laatua. Abloyn Yale Doorman malliston uusin tulokas Yale Doorman L3 on entistäkin älykkäämpi, tyylikkäämpi ja helppokäyttöisempi.doorman_l3

Valitse avaimeton lukitus. Yale Doorman L3 -älylukon avaamiseen voit käyttää koodia, älypuhelinta tai kulkutunnistetta. Sinun ei tarvitse enää huolehtia avainten unohtamisesta tai kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se tekee arjesta sujuvampaa. Lukossa on myös automaattinen avaustoiminto*, joka tunnistaa sinut, kun lähestyt ovea puhelimesi kanssa. Pääset helposti sisään kantamustesi kanssa!

Mietitkö usein muistitko lukita oven? Ei enää epävarmuutta – Yale Doorman L3 -älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti. Tai voit viivästää automaattista lukintaa niin, että ehdit sopivasti hakea aamun lehden postilaatikolta. Voit lisäksi jakaa tilapäisen kulkukoodin tai virtuaaliavaimen sitä tarvitsevalle Yale Access -sovellusta käyttäen. Näin kukkien kastelijat ja remontoijat pääsevät kätevästi sisään, kun sille on tarvetta. Lukkoon on saatavilla myös etäohjaus Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitteen avulla.

Älylukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Yale Doorman L3 -älylukon sisäpuolen painike on varustettu avauskytkimellä, joka tulee painaa pohjaan oven avauksen yhteydessä. Tästä johtuen tuote soveltuu paremmin lemmikkikoteihin kuin Yale Doorman V2N. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

* Automaattiavaustoiminnon toimintavarmuus riippuu puhelimen mallista ja asetuksista.

Lataa L3 -manuaalit täältä.

 

 

YALE DOORMAN V2N

Yale Doorman V2N pakkaus sisältää ABLOY BL907 lukkorungon, joka vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.

Yale Doorman V2N ominaisuudetdoorman_v2n

Automaattinen lukinta – ja kotisi on turvassa

 • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi

 • Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle

 • Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

 • Myyntipakkauksessa oleva uusi BL907 lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Turvallisuus – hälytys murtoyrityksestä

 • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen

 • Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

 • Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

 

yale_doorman

Avaa lukitus älypuhelimella

Yale Doorman V2N on uuden ajan älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kotisi lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.

Yale Home -mobiiliapplikaation avulla voit helposti hallita Yale Smart Home -hälytinjärjestelmääsi älypuhelimellasi mistä vain, milloin vain.

Applikaatiolla

 • kytket hälytinjärjestelmäsi päälle tai pois päältä sekä tarkastelet järjestelmäsi statutusta etänä
 • saat ilmoituksen välittömästi mikäli kodissasi on havaittu liikettä ja hälytys on syntynyt
 • hallitset ja myönnät käyttöoikeuksia hälytysjärjestelmääsi
 • määrität hälytysjärjestelmäsi asetuksia ja käyttäytymistä, kuten säädät järjestelmän kokonaan tai halutessasi vain osittain päälle

Applikaatio on saatavilla Apple iOS- ja Google Android -käyttöjärjestelmille.

Yale Doorman V2N-älylukko on myös Verisure-yhteensopiva, jolloin voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, lue lisää: www.verisure.fi.

 

Tarkista Yale Doormanin (V2N) sopivuus oveesi tästä.


Esitteet:

tuote-esite  uusiesite  yleisesite

  

yale_asennusohje_uusi yale_kayttoohje_uusi

 

Lähteet ja lisätietoja: www.yale.fi, www.alylukko.fi