Painikkeet

FORUM_dragon_viisto.jpeg

Kodin ilmettä on totuttu rakentamaan tapeteilla, laatoilla ja muilla seinä- tai lattiapinnoilla. Viime silauksen kotisi ilmeeseen luot valitsemalla myös painikkeet kotisi tyyliin sopiviksi.

 

ULKO-OVEN PAINIKKEETforumhcr

ABLOY® -ulko-oven painikkeet on suunniteltu kestämään vaikeimmatkin sää- ja käyttöolosuhteet. Kaikki ABLOY® -ulko-ovipainikkeet on valmistettu kestävästä messingistä. Ulko-oviin ei pidä valita sinkistä valmistettuja painikkeita, koska ne eivät välttämättä kestä ulko-olosuhteita. Ulko-oven painikkeissa tulee aina käyttää apujousia lukon moitteettoman toiminnan varmistamiseksi.

 

Laajassa ABLOY® -valikoimassa on paitsi messingistä myös ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista valmistettuja malleja. Pintakäsittelyvaihtoehtona löytyy yleisesti kiiltävä kromi, satiinikromi ja harjattu messinki

 

SISÄOVEN PAINIKKEETexocr

Sisäoven painikkeet ovat pienempikokoisia ja sirompia kuin ulko-ovien painikkeet ja ne on suunniteltu nimenomaan sisäkäyttöön. ABLOY® -valikoimissa on saatavilla niin messinkisiä kuin kromattuja ja valkoisiakin painikkeita, joilla voit toteuttaa näyttäviä sisustusratkaisuja oman makusi mukaan.