ABLOY® EXEC

 

ABLOY® EXEC-avaimille ei enää tehdä uusia lukostoja.

 

ABLOY® EXEC LISÄAVAIMIEN TILAUS

Aidot ja alkuperäiset ABLOY® EXEC  -lisäavaimet valmistetaan ABLOY®-valtuutetussa lukkoliikkeessä Abloyn ohjeiden mukaisesti.

 

1. YKSITTÄISLUKITUS

Yksittäislukituksessa (esim. omakotitalot) asiakas voi tilata lisäavaimia esittämällä ABLOY® EXEC -avainkorttinsa ABLOY® -valtuutetussa lukkoliikkeessä. Avainkortissa on oltava tilaajan allekirjoitus ja tilaajan on todistettava henkilöllisyytensä. Avaimet luovutetaan ainoastaan tilaajalle, tai hänen kirjallisesti valtuuttamalleen henkilölle.

exec

Omistajan muuttuessa (esim. muuttaessasi / ostaessasi kiinteistön, jossa on ABLOY®EXEC -lukitus) on tilattava uusi avainkortti ABLOY® -valtuutetusta lukkoliikkeestä. Tällöin on esitettävä avainkortti ja avainkorttiin kuuluva avain. Lisäksi on todistettava henkilöllisyys. Lukkoliike tilaa kortin Abloy Oy:ltä. Uusi kortti on allekirjoitettava lukkoliikkeessä. 

 

2. LUKOSTOT

Kohteissa, joissa on ABLOY® EXEC  -lukosto (esim. asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt) lisäavaimien ja lukituksen muutosten tilaamiseen tarvitaan aina lukoston mukana saadut ABLOY® EXEC -lukostotunnisteet. Käytännössä asukas tai vuokralainen tekee tilaukset isännöitsijän tai muun lukoston vastuuhenkilön kautta. Vastuuhenkilö tilaa avaimet tai sarjanmuutokset ABLOY® -valtuutetusta lukkoliikkeestä.
Avainten kappalemäärät päivittyvät Abloyn arkistoissa oleviin lukostotietoihin.