YALE DOORMAN

Nettisivu_banneri_kuva_1800x450px.jpeg

Avaimeton älylukko! Yale_logo

Yale Doorman on uudistunut uuden lukkorungon ja uuden valkoisen värivaihtoehdon myötä. Pakkauksen sisältämä uusi ABLOY BL907 lukkorunko vastaa mitoitukseltaan vanhemmissakin ovissa usein käytettyjä ABLOY 4190 ja LC100 lukkorunkoja. Myyntipakkauksessa on mukana myös vaihdettava rintalevy, jolloin asennus voidaan tehdä helposti myös uudempaan ONEFIT –upotukseen.

Yale Doormanin ominaisuudetYale_Doorman_valkoinen

Automaattinen lukinta – ja kotisi on turvassa

 • Automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuasi ja varmistaa, että kotisi on aina turvassa olitpa sitten kotona tai poissa.

Kadonnut kulkutunniste – poistettavissa välittömästi

 • Koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi, voit unohtaa huolen tunnisteen joutumisesta vieraisiin käsiin. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta.

Sujuvuutta tilapäisellä koodilla – ei enää avaimia ovimaton alle

 • Voit antaa käyttöön tilapäisen koodin sitä tarvitsevalle ja sallia pääsyn kotiisi vuorokauden ajaksi. Koodin voimassaolo lakkaa automaattisesti.

Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin

 • Myyntipakkauksessa oleva uusi BL907 lukkorunko soveltuu suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.

Turvallisuus – hälytys murtoyrityksestä

 • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.

Ääniopastus – voit unohtaa käyttöohjeen

 • Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa sinua vaihe vaiheelta. Ääniopastus on saatavissa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi.

Kestävyys – Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita

 • Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.

yale_doorman

Avaa lukitus älypuhelimella

Yale Doorman on uuden ajan älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kotisi lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.

Yale Home -mobiiliapplikaation avulla voit helposti hallita Yale Smart Home -hälytinjärjestelmääsi älypuhelimellasi mistä vain, milloin vain.

Applikaatiolla

 • kytket hälytinjärjestelmäsi päälle tai pois päältä sekä tarkastelet järjestelmäsi statutusta etänä
 • saat ilmoituksen välittömästi mikäli kodissasi on havaittu liikettä ja hälytys on syntynyt
 • hallitset ja myönnät käyttöoikeuksia hälytysjärjestelmääsi
 • määrität hälytysjärjestelmäsi asetuksia ja käyttäytymistä, kuten säädät järjestelmän kokonaan tai halutessasi vain osittain päälle

Applikaatio on saatavilla Apple iOS- ja Google Android -käyttöjärjestelmille.

Yale Doorman -älylukko on myös Verisure-yhteensopiva, jolloin voit päivittää sen Verisuren Smartlock-paketilla. Smartlock-ominaisuuden avulla kodin lukitusta voi ohjata puhelimella Verisuren mobiilisovelluksella, lue lisää: www.verisure.fi.

 

 

Tarkista uudistuneen Yale Doormanin (YL102) sopivuus oveesi tästä.
Tarkista aiemman mallin (YL101) sopivuus oveesi tästä.

Esitteet:

tuote-esite  uusiesite  yleisesite

  

yale_asennusohje_uusi yale_kayttoohje_uusi

 

Asennus- ja käyttöohjeet (aiempi malli)

asennus     kaytto

 

 

 

 

Lähteet ja lisätietoja: www.yale.fi, www.alylukko.fi